Styrelsen

Ella Lundström

Roll: Ordförande

Om mig: Jag är 21 år gammal och har varit aktiv i klubben i nu 8 år. Jag brinner främst för agilityn och draget. Det jag gillar utöver hundsport är framförallt löpning eller skidåkning, samt badning oavsett väder och vind. 

Anita Lindberg

Roll: Kassör

Om mig: Hej, Anita Lindberg heter jag och har varit medlem i Skellefteå Hundungdoms sedan jag var 10 år, det var år 1974.

Jag har alltid haft ett stort hundintresse och när jag blev medlem i klubben tränade jag med min pappas stövare Pia. Något år senare fick jag min första egna hund, en collie som hette Zorba. När jag blev äldre utbildade jag mig till ungdomsledare och instruktör i klubbens regi och är nu aktiv i klubben som kassör i styrelsen och som ledare på våra medlemsaktiviteter.

Jag har nu en collie som heter Atlas och en dvärgschnauzer som heter Lexie. Både med Atlas och Lexie har jag tränat och tävlat rallylydnad. Lexie är numera en pigg pensionär men med Atlas tränar jag både lydnad och bruks.

 

Bästa med HU: Det bästa med föreningen är alla engagerade ledare och medlemmar, tillsammans anordnar vi massa roliga aktiviteter i vår klubb.

Evelina Eriksson

Roll: Sekreterare

Om mig: Hej, Evelina Eriksson heter jag och jag är 19 år gammal. Jag har varit medlem i Skellefteå HU sedan 2011.

Just nu har jag tyvärr ingen hund som jag tränar och tävlar aktivt med. Men med min hund Winnah, som numera är pensionär, har jag tävlat lydnad.

 

Bästa med HU: Det bästa med vår förening är alla aktiviteter vi har tillsammans där alla är välkomna oavsett vad man har för mål eller tidigare kunskaper🤩

Andrea Stenlund

Roll: Ledamot

Om mig: Andrea Stenlund heter jag och är 28 år gammal. Jag har varit medlem i Skellefteå Hundungdom sedan 2007 och har varit aktiv inom klubben i 11 år. Har under de senaste åren utbildat mig till tävlingssekreterare inom rallylydnad och lydnad samt skrivare i rallylydnad.

Jag har en flatcoated retriever, Exxa på 4 år. Vårt fokus inom träningen är jakt och lydnad men vi tränar även rallylydnad och lite agility.

 

Bästa med HU: Det bästa med föreningen är allt roligt vi hittar på tillsammans med våra medlemmar och att barn och ungdomar får träffa andra med samma intresse😃

Cecilia Alm

Roll: Ledamot

Om mig: Cecilia Alm heter jag och jag är 21 år gammal. Jag har varit medlem i klubben sedan 2009 och suttit med i styrelsen på olika poster sedan 2014.

Idag har jag en tollare som jag tränar det mesta med, främst lydnad och rallylydnad men även lite spår, sök och jakt.

 

Bästa med HU: Jag tycker att det bästa med vår förening är alla möjligheter vi har som klubb och allt kul vi hittar på tillsammans 💙

Catrin Eriksson

Roll: Ledamot

Om mig: Catrin Eriksson heter jag och började i mitten på 80-talet i Hundungdom. Efter några års frånvaro i Hundungdom började jag om igen 2007 som ledare och styrelseledamot.
Min första hund fick jag som 14-åring och har nu 2 hundar . En 10-årig bedlingtonterrier, Peach som jag tävlat i utställning, viltspår och rallylydnad och en 2,5 årig tollare med namn Elva. Henne tävlar jag i rally, lydnad, bruks och viltspår.

 

Bästa med HU: Det bästa med föreningen är att alla oavsett förutsättningar kan vara med. Att se ungdomarna och deras hundar utvecklas är väldigt inspirerande.

Tilde Stenborg

Roll: Ledamot

Om mig: Hej Tilde Stenborg heter jag och är 20 år och är nyinsatt i styrelsen 2023.
Jag har dock varit aktiv i hundungdom sedan jag var 7år, 2011.

Hundsporten har jag alltid brunnit för och där håller jag främst på med agility och draghundsporten i alla dess former. Dessa sporter utför jag med min hund Viira, och lånehunden Glen-Ellen.

Utöver hundintresset så brinner jag också för konst, träning och friluftslivet.

 

Bästa med HU: Det bästa med Hundungdom enligt mig är att det ger möjligheten för ungdomar med samma intresse att träffas och utvecklas tillsammans.

Freja Boström

Roll: Suppleant

Om mig: 

Ingrid Forsström

Roll: Suppleant

Om mig: Hej, jag heter Ingrid Forsström och jag är 13 år gammal. Jag är nyinsatt i styrelsen men jag har varit medlem i Skellefteå hundungdom sedan 2022!
Jag tränar med min tax som heter Ronny. Han är snart 2 år gammal och vi har tränat sedan han var en valp. Vi har inte tävlat något men vi har tränat mest agility och rallylydnad. Jag har en till hund som heter Koski. Han är en breton och tränar med min kompis Edith.🐾

Jag gillar verkligen att träna med Ronny och jag kanske kommer tävla något i framtiden!😊

 

Bästa med HU: Jag tycker att det bästa med föreningen är att alla får vara med även om man inte har tränat tidigare!

Rulla till toppen