Styrelsen

Ella Lundström

Roll: Ordförande

Om mig: Jag är 21 år gammal och har varit aktiv i klubben i nu 8 år. Jag brinner främst för agilityn och draget. Det jag gillar utöver hundsport är framförallt löpning eller skidåkning, samt badning oavsett väder och vind. 

Anita Lindberg

Roll: Kassör

Om mig: Hej, Anita Lindberg heter jag och jag har varit medlem i Skellefteå Hundungdoms sedan jag var 10 år (1974). Jag har alltid haft ett stort hundintresse och när jag blev medlem i klubben tränade jag med min pappas stövare Pia. Något år senare fick jag min första egna hund, en collie som hette Zorba. När jag blev äldre utbildade jag mig till ungdomsledare och instruktör i klubbens regi och är nu aktiv i klubben som kassör i styrelsen och som ledare på våra medlemsaktiviteter.

Jag har nu en collie som heter Atlas och en dvärgschnauzer som heter Lexie. Både med Atlas och Lexie har jag tränat och tävlat rallylydnad. Lexie är numera en pigg pensionär men med Atlas tränar jag både lydnad och bruks.

Evelina Eriksson

Roll: Sekreterare
Om mig: Hej, Evelina Eriksson heter jag och jag är 19 år gammal. Jag har varit medlem i Skellefteå HU sedan 2011. Just nu har jag tyvärr ingen hund som jag tränar och tävlar aktivt med. Men med min hund Winnah, som numera är pensionär, har jag tävlat lydnad.

Andrea Stenlund

Roll: Ledamot

Om mig: Andrea Stenlund heter jag och är 28 år gammal. Jag har varit medlem i Skellefteå Hundungdom sedan 2007 och har varit aktiv inom klubben i 11 år. Under de senaste åren har jag utbildat mig till tävlingssekreterare inom rallylydnad och lydnad samt skrivare i rallylydnad.

Jag har en flatcoated retriever, Exxa på 4 år och vårt fokus inom träningen är jakt och lydnad men vi tränar även rallylydnad och lite agility.

Cecilia Alm

Roll: Ledamot

Om mig: Cecilia Alm heter jag och jag är 21 år gammal. Jag har varit medlem i klubben sedan 2009 och suttit med i styrelsen på olika poster sedan 2014.

Idag har jag en tollare som jag tränar det mesta med, men framförallt lydnad och rallylydnad men även lite spår, sök och jakt.

Catrin Eriksson

Roll: Ledamot

Om mig: Catrin Eriksson heter jag och jag började i mitten av 80-talet i Hundungdom. Efter några års frånvaro i Hundungdom började jag om igen 2007 som ledare och styrelseledamot.
Min första hund fick jag som 14-åring och idag har jag nu 2 hundar. En 10-årig bedlingtonterrier, Peach som jag tävlat i utställning, viltspår och rallylydnad och en 2,5 årig tollare med namn Elva. Henne tävlar jag med i rally, lydnad, bruks och viltspår.

Tilde Stenborg

Roll: Ledamot
Om mig: Hej Tilde Stenborg heter jag och är 19 år och är nyinsatt i styrelsen 2023. Jag har dock varit aktiv i hundungdom sedan jag var 7år, 2011. Hundsporten har jag alltid brunnit för och där håller jag främst på med agility och draghundsporten i alla dess former. Dessa sporter utför jag med min egna hund Viira, och lånehunden Glen-Ellen. Utöver hundintresset så brinner jag också för konsten, träning och friluftslivet. Det bästa med Hundungdom enligt mig är att det ger möjligheten för ungdomar med samma intresse att träffas och utvecklas tillsammans.

Freja Boström

Roll: Suppleant

Om mig: 

Alexandra Alm

Roll: Suppleant

Om mig: 

Rulla till toppen